Konkursi

Nova mesta: Preuzmite konkursnu dokumentaciju

Obezbeđene su četiri novčane nagrade u iznosu od 125.000 dinara.

Brojna uređenja i rekonstrukcije javnih prostora, takozvanih novih mesta za susrete građana i priređivanja kulturnih sadržaja, deo su priprema za 2021. godinu kada će Novi Sad biti Evropska prestonica kulture. Tim povodom 15. avgusta Fondacija Novi Sad 2021 raspisala je urbanističko-arhitektonski konkurs za uređenje malih javnih prostora pod nazivom Nova mesta na koji će svoje ideje i projekte do 15. septembra moći da preda stručna javnost, odnosno arhitekte i urbanisti.

Konkursnu dokumentaciju za nabavku usluge izrade urbanističko-arhitektonskog rešenja za uređenje novih mesta u Novom Sadu u postupku nabavke – konkurs za dizajn možete pronaći na sledećim linkovima:

Podsećamo, obezbeđene su četiri novčane nagrade (za svaku lokaciju po jedna) u iznosu od 125.000,00 dinara neto, i zavisno od odluke žirija nekoliko novčanih pohvala. Jedna novčana pohvala biće određena javnim glasanjem od strane građana. Nagrađeni radovi će biti realizovani krajem ove ili početkom sledeće godine. Više informacija o konkursu možete pronaći ovde.

Kada ste već ovde, pročitajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *