Banke i krediti

Novi dizajn omladinske kartice Erste banke


Na konkursu za novo rešenje dizajna Omladinske kartice Erste Banke danas je proglašen najbolji predlog po mišljenju žirija – rad Eve Meričke iz Čačka.

Ona je dobila najviše glasova žirija, a u najužem izboru za pobedu bili su i radovi Šimona Čabe, Miroslave Jovičić, Uroša Topalovića, Srđana Kneževića i Jovana Đorđevića.

Osim nagrade žirija vredne 100.000 dinara, predviđena je i nagrada publike u iznosu od 20.000 dinara, na osnovu glasova posetilaca sajta Superste.net koji su mogli takođe da odaberu svog favorita. Najviše glasova publike dobila je Nina Stojanović iz Sombora.

Ukupno je prijavljeno više od 300 radova na konkurs. Osnovne uslove konkursa je zadovoljilo 229 rešenja, koji su zajedno dobili više od 5.600 glasova publike.

Novi dizajn Omladinske kartice među pristiglim radovima birao je žiri Erste Banke u kom su bili poznati dizajneri Mirko Ilić i Borut Vild, kao i Andrea Brbaklić, Manuela Stamatović i Aleksandra Ognjanović iz Erste Banke.

Nagrada žirija: Eva Merička
Najviše glasova javnosti: Nina Stojanović
Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Tweets that mention Novi dizajn omladinske kartice Erste banke | Gradnja - Portal građevinarstva i arhitekture -- Topsy.com

    […] This post was mentioned on Twitter by Igor Conic, Igor Conic. Igor Conic said: Novi dizajn omladinske kartice Erste banke http://bit.ly/9yomF4 […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *