Arhitektura

Stan Leonarda DiCapria opremljen tušem obogaćenim C vitaminom

Proslavljeni holivudski glumac poznat je po ekološkom načinu življenja pa nas ne čudi što će upravo on imati priliku da se u svom novom domu u Njujorku tušira vitaminskom bombom.

Leonardo vodi zdrav život pa umesto da se vozi limuzinom radije vozi bicikl po ulicama Njujorka. Njegova prethodna kuća imala je zlatni LEED serfifikat koji garantuje energetsku efikasnost na najvišem mogućem nivou. I njegov novi dom u Velikoj jabuci ništa manje ne zaostaje za ovim standardima jer je potpuno ekološki svestan.

Podpomognuti savetima i idejama sa renomiranog univerziteta Columbia i čuvene klinike Mayo, projektanti su osmislili nekoliko luksuznih petnhouse apartmana  u kvartu Greenwich koji su svi opremljeni potpuno nesvakidašnjim stvarima.

leondardo-c-vitamin-1

Sastavni deo svakog penthausa je kuhinjski herbarijum, gipki parketa koji olakšava hodanje, prečišćavač vazduha i vode, osvetljenje prilagođeno biološkom časovniku i za kraj, kao šlag na torti, tuš koji prska vodom obogaćenom C vitaminom. Proizvođači ove inovativne tuš kabine tvrde da pet minuta tuširanja C vitaminom obnavlja snagu isto kao da ste spavali dva sata.

leondardo-c-vitamin-2 leondardo-c-vitamin-3

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

1 komentar

  1. Futurističko tuširanje recikliranom vodom | Gradnja

    […] Pogledajte i tuš koji vodu obogaćuje C vitaminom. […]

Ostavite odgovor

Obavezna polja *