Arhitektura

Onlajn prodavnica donjeg rublja na točkovima u oflajn svetu

True&Co je onlajn prodavnica koja od sada pruža mogućnost kupcima širom Amerike da zaista probaju njihove proizvode pre kupovine.

Mobilna prodavnica nazvana Try-on-Truck (prevod sa eng: probaj u kamionu) ima za cilj da ukloni sumnje u verodostojnost onlajn prodavnica koju ima sve veći broj ljudi. Pored toga što će se kupci uveriti da su oni stvarni i sigurni, mogu iskoristiti priliku i da njihove proizvode probaju pre nego što ih kupe.

Try-on-Truck 01

Firma True&Co, osnovana 2012. godine, postala je poznata po svojim onlajn kvizovima koji pomažu ženama da odrede svoj idealan tip grudnjaka. Uvođenjem mobilne oflajn prodavnice, usluga je dodatno poboljšana jer u njoj kupci dobijaju pomoć ličnih asistenata prodaje. Nakon izbora rublja, kupci mogu da ga poruče i ono im stiže na njihovu adresu.

Try-on-Truck 02

Za dizajn ove nomadske kabine angažovana su bila dva studija, SAW i MOA, koji su već radili zajedno na projektima mobilne arhitekture, piše Dezeen.

Try-on-Truck 03

Try-on-Truck prodavnica postavljena je na sedam metara dugoj i 2,4 metra širokoj prikolici, koja je prvobitno bila namenjena za mobilnu kuću malih dimenzija. Kućište i ram prodavnice izveden je od čelika, dok je ostatak fasade urađen u drvetu i staklu.

Try-on-Truck 04

Mobilna prodavnica sadrži četiri kabine, prodajni pult i prostor za sedenje kupaca dok razgledaju ponudu donjeg rublja.

Try-on-Truck 05

Paneli su pretežno fleksibilni, kako bi se prodavnica prilagodila uslovima lokacije, kao i vremenskim uslovima.

Try-on-Truck 06

Mobilna prodavnica Try-on-Truck debitovala je u Denveru, a nakon njega obišla je sve kalifornijske gradove, uljučujući Los Anđeles i San Francisko. Trenutno se nalazi na turneji po ostalim krajevima Amerike.

Try-on-Truck 07

Svakodnevna promena adrese njihove prodavnice je i odličan marketinški potez za njihovu firmu, smatraju u True&Co jer je to još jedna dodatna reklama za njihove proizvode.

try-on-truck-saw-true-and-co-mobile-fitting-room_dezeen_936_8

Foto: Bruce Damonte

Sličnu ideju, primenio je nedavno i jedan stomatolog:

Stomatolog na točkovima: Ako nećete vi kod zubara, dolazi on kod vas

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *