Kako da razvijemo svest o zajedničkom životu u okruženju gde provodimo veliki deo svog vremena, a to je stan, zgrada i susedstvo u kome živimo
Dešavanja

Onlajn tribina: Minimalni stan – maksimalni standard

Božidarac Digital i BINA pozivaju vas na Urban Talk 1 Minimalni stan/Maksimalni standard – Test 2020. u petak, 15. maja.

Da li život u kućnom karantinu menja naš odnos prema načinu stanovanja? O ovom i sličnim pitanjima pričaće se na prvom interaktivnom razgovoru Urban Talk 1 / Minimalni stan/Maksimalni standard – Test 2020. koji  će se održati u petak 15.5. sa početkom u 19.00 časova putem ZOOM aplikacije.

Kako da razvijemo svest o zajedničkom životu u okruženju gde provodimo veliki deo svog vremena.

Sa učesnicima panela razgovaraće se o tome kako najbolje da iskoristimo ograničene stambene prostore i kako da razvijemo svest o zajedničkom životu u okruženju gde provodimo veliki deo svog vremena, a to je stan, zgrada i susedstvo u kome živimo.

Razgovor vode arhitekte: Danica Jovović Prodanović i Ružica Sarić, koautorke programa BINA.

Teme:

  • Koji su novi modeli stanovanja u gradu?
  • Šta nam nudi distributivna zadruga?
  • O konceptu minimalnog stana?
  • Šta podrazumeva maksimalni standard prosečnog stana?

Učesnici – arhitekti:

Prijave

Ovoj onlajn tribini koja će se održati u petak, 15. maja, u 19.00 časova možete prisustvovati tako što ćete se prvo prijaviti.

Božidarac Digital je nedavno organizovao i webinar o brutalizmu na našim prostorima, a predavač Jelica Jovanović je u intervjuu za Gradnju pričala sve o džinovima od betona.

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *