Aktuelno

Ova kuća vredna preko milion evra može biti vaša za samo 270 dinara

Triša Hamilton organizuje lutriju za njenu kuću u Engleskoj, a dobijeni novac iskoristiće za investiranje u posao kao i za selidbu u njen rodni kraj.

Osećate da imate sreće ovih dana? Možda je ovo dobra prilika da je iskoristite! Naime, za tiket od samo 270 dinara (2 funte) možete osvojiti kuću od 17 soba u Bristolu. Ovo zdanje iz 19 veka, koje se prostire na skoro 800 kvadrata, pripada proizvođaču šešira Triši Hamilton koja organizuje onlajn lutriju u kojoj je jedina i glavna nagrada ova kuća.

Kuća na tri sprata je u vlasništvu Triše već oko 20 godina i tokom tog perioda ona ju je potpuno obnovila baš kao i dvorište u kojoj rastu brojne vrste voća i povrća.

Foto: Bristol Post

Još malo vremena

Zbog čega se odlučila da proda kuću na ovako čudan način? Naime, Triša kaže da je kuća na tržištu nekretnina već više od godinu dana. Iako je spustila cenu za više od 300.000 evra ona i dalje nema kupca. Stoga se odlučila na dosta smeo i riskantan potez da kuću proda na lutriji. Dakle, potrebno je da proda barem 500.000 tiketa od po 2 funte da bi postigla traženu cenu. Njen plan je da dobijeni novac reinvestira u firmu ali i da se preseli u rodni kraj bliže porodici, piše Bristol Post.

Onlajn lutrija je zakazana za 15. februar pa još uvek imate vremena da isprobate sreću. Tiketi se kupuju ovde.

Naslovna fotografija: WinMyHouse

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *