Idealno rešenje za sve one koji žele da u postojeći objekat postave lift koji će slabo pokretnim ukućanima olašati kretanje.

Kompanija Pneumatic Vacuum Elevators ima u svojoj ponudi inovativne vakuumske liftove koji štede prostor, ne traže dodatnu konstrukciju i pritom se veoma lako postavljaju.

Na raspolaganju su liftovi koji mogu da prime od jedne do tri osobe a svaki od njih omogućava neometan pristup osobama s invaliditetom.

vakuumski-lift-2

Potrošnja električne energije tokom spuštanja vakumskim liftom iznosi nula!

 

Ono što ove preumatske liftove izdvaja od konkurencije jeste da su oni samostojeći i pritom ne zahtevaju tehničku prostoriju ni iznad niti ispod liftovskog okna. Lift se isporučuje u svojoj konstrukciji koja se lako montira ali i lako demontira tako da se može bez problema prebaciti u novi objekat u slučaju preseljenja ukućana.

vakuumski-lift-3

Tokom vožnje, vazdušni pritisak reguliše ravnomerno i ujednačeno kretanje lifta. Lift se napaja električnom energijom a njegova potrošnja je nula za spuštanje i 4,7 KW za podizanje.

vakuumski-lift-5

Prema tvrdnjama proizvođača, ovi liftovi imaju veoma malo pokretnih delova tako da ne zahtevaju podmazivanje. Jedino što zahtevaju jeste redovno održavanje jednom u 4-5 godina ili posle 15.000 vožnji.

vakuumski-lift-6

Pogledajte kako to izgleda:

Saznajte kako izgleda zgrada koja je napravljena samo za testiranje liftova.