Arhitektura

Pogledajte hotel u kojem svaka soba izgleda drugačije

Nekadašnji hotel iz 1960. u Bozemanu, gradu u Montani, doživeo je potpuni transformaciju u atraktivan i neobičan hotel Lark.

Lokalna arhitektonska firma Thinktank Design Group, adaptirala je ovaj stari hotel i stvorila novi, zanimljiv smeštaj za turiste u samom srcu grada. Sada grad ima novi, pomalo hipi smeštaj koji se nalazi na samo 26 kilometara od ski centra Bridger Bowl  i na sat vremena vožnje od nacionalnog parka Yellowstone.

Lark Hotel 01

Hotel Lark raspolaže sa 38 soba, koje svojim enterijerom oslikavaju Bozeman. Svaka soba ima jedinstven dizajn, koji je ukrašen radom lokalnih umetnika i zanatlija.

Lark Hotel 02

Svaka soba u ovom hotelu je drugačije dizajnirana i opremljena.

Lark Hotel 03

Lark Hotel 04

Celokupan dizajn hotela karakteriše otvoren plan, pa je takvo i predvorje koje je u direktnom kontaktu sa ulicom preko lepo uređenog  trema, na kom se nalazi i spoljni kamin. Ovaj prostor, kao i čitav hotel, uređen je prijatno i domaćinski kako bi i vizuelno predstavio svoju gostoljubivost.

Lark Hotel 05

Lark Hotel 06

U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, pivnice, umetnički i kulturni centri. Međutim, u želji da svoj grad i okruženje u potpunosti predstavi turistima, Lark Hotel raspolaže besplatnom uslugom turističkog vodiča i korišćenjem bicikala, kako bi gosti imali potpuni ugođaj.

Lark Hotel 07

Foto: © Debbie Fox Photography

Pogledajte i kako izgleda najveći hotel na svetu.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *