Proizvodi Mjautoritet prave se od pune iverice sa elementima od drveta i spolja praktično izgledaju kao klasični komadi nameštaja.
Nameštaj i oprema

Praktičan nameštaj za mačke iz domaće radinosti

Ovaj nameštaj pravljen je po meri svih mačaka, ali tako da zadovolji potrebe svih vlasnika – naročito onih koji sa svojim ljubimcima žive u stanu.

Porodična radionica nameštaja za kućne ljubimce Mjautoritet iz Novog Sada specijalizuje se u izradi specifičnih toaleta za mačke kakvi su vrlo retki na našem tržištu. Njihovi proizvodi osmišljeni su tako da olakšaju svakodnevnicu vlasnicima, prvenstveno u pogledu održavanja higijene u stanu.

Ekipa iz Mjautoriteta u ponudi ima dva modela ovih toalet-komoda. Veliki toalet osmišljen je tako da pored ugradnog plastičnog toaleta sadrži i prostor za skupljanje rasutog prljavog posipa, kao i malo skladište. Glavna prednost ovog dizajna odnosi se na činjenicu da je sama posuda za posip fiksirana kako bi se sprečilo prelivanje i prevrtanje toaleta unutar komode. Dodatni elementi su tu da omoguće lakše čišćenje i po potrebi mogu da se izvade, posebno kada na red dođe „veliko spremanje“ mačjeg dela stana.

Komode predstavljaju praktično i elegantno rešenje mačjeg toaleta u zatvorenom prostoru.

Drugi model toaleta je nešto manji i dolazi bez prostora za skupljanje rasutog posipa, ali sadrži dodatnu fioku za skladištenje sitnijih potrepština i praktično staje gdegod poželite, budući da otvor za mace može da se postavi na bilo koju stranu.

Proizvodi se prave od pune iverice sa elementima od drveta i spolja praktično izgledaju kao klasični komadi nameštaja. Na osnovu od bukve mogu da se dodaju detalji poput frontova i ivica u boji.

Kako navode iz Mjautoriteta, njihove komode predstavljaju praktično i elegantno rešenje mačjeg toaleta u zatvorenom prostoru. Modele su osmislili jer su i sami, kao vlasnici mačaka koji veći deo radnih dana provode van kuće, osetili potrebu za ovakvim proizvodima. Samim tim, njihove mace su vremenom postale najvrednije testerke u timu i manekenke na promo fotografijama.

Modeli spram mere klijenata

Pored toaleta, iz radionice stižu i drugi komadi prilagođeni potrebama mačaka i njihovih vlasnika. Za početak, tu je stolić za dnevni boraval ili terasu unutar kojeg mačke mogu da se izležavaju i oštre svoje kandže na grebalici od kudeljinog kanapa. Ekipa trenutno radi na modelu kućice za mačke i napominju da su uvek otvoreni za modifikacije modela u dogovoru sa vlasnicima, kao i na kombinacije predodređenih elemenata.

– Nadamo se da ćemo u nekom narednom periodu proširiti asortiman, ali smo sigurni u to da će sve stvari koje dalje budemo radili takođe biti višenamenske, odnosno korisne i ljubimcima i vlasnicima – poručuje Nebojša iz Mjautoriteta.

Više o ovim benefitima koje sa sobom nose namenski nameštaji za mačke pročitajte na sajtu radionice Mjautoritet ili na njihovoj Fejsbuk stranici.

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *