Proizvodi Mjautoritet prave se od pune iverice sa elementima od drveta i spolja praktično izgledaju kao klasični komadi nameštaja.
Nameštaj i oprema

Praktičan nameštaj za mačke iz domaće radinosti

Ovaj nameštaj pravljen je po meri svih mačaka, ali tako da zadovolji potrebe svih vlasnika – naročito onih koji sa svojim ljubimcima žive u stanu.

Porodična radionica nameštaja za kućne ljubimce Mjautoritet iz Novog Sada specijalizuje se u izradi specifičnih toaleta za mačke kakvi su vrlo retki na našem tržištu. Njihovi proizvodi osmišljeni su tako da olakšaju svakodnevnicu vlasnicima, prvenstveno u pogledu održavanja higijene u stanu.

Ekipa iz Mjautoriteta u ponudi ima dva modela ovih toalet-komoda. Veliki toalet osmišljen je tako da pored ugradnog plastičnog toaleta sadrži i prostor za skupljanje rasutog prljavog posipa, kao i malo skladište. Glavna prednost ovog dizajna odnosi se na činjenicu da je sama posuda za posip fiksirana kako bi se sprečilo prelivanje i prevrtanje toaleta unutar komode. Dodatni elementi su tu da omoguće lakše čišćenje i po potrebi mogu da se izvade, posebno kada na red dođe „veliko spremanje“ mačjeg dela stana.

Komode predstavljaju praktično i elegantno rešenje mačjeg toaleta u zatvorenom prostoru.

Drugi model toaleta je nešto manji i dolazi bez prostora za skupljanje rasutog posipa, ali sadrži dodatnu fioku za skladištenje sitnijih potrepština i praktično staje gdegod poželite, budući da otvor za mace može da se postavi na bilo koju stranu.

Proizvodi se prave od pune iverice sa elementima od drveta i spolja praktično izgledaju kao klasični komadi nameštaja. Na osnovu od bukve mogu da se dodaju detalji poput frontova i ivica u boji.

Kako navode iz Mjautoriteta, njihove komode predstavljaju praktično i elegantno rešenje mačjeg toaleta u zatvorenom prostoru. Modele su osmislili jer su i sami, kao vlasnici mačaka koji veći deo radnih dana provode van kuće, osetili potrebu za ovakvim proizvodima. Samim tim, njihove mace su vremenom postale najvrednije testerke u timu i manekenke na promo fotografijama.

Modeli spram mere klijenata

Pored toaleta, iz radionice stižu i drugi komadi prilagođeni potrebama mačaka i njihovih vlasnika. Za početak, tu je stolić za dnevni boraval ili terasu unutar kojeg mačke mogu da se izležavaju i oštre svoje kandže na grebalici od kudeljinog kanapa. Ekipa trenutno radi na modelu kućice za mačke i napominju da su uvek otvoreni za modifikacije modela u dogovoru sa vlasnicima, kao i na kombinacije predodređenih elemenata.

– Nadamo se da ćemo u nekom narednom periodu proširiti asortiman, ali smo sigurni u to da će sve stvari koje dalje budemo radili takođe biti višenamenske, odnosno korisne i ljubimcima i vlasnicima – poručuje Nebojša iz Mjautoriteta.

Više o ovim benefitima koje sa sobom nose namenski nameštaji za mačke pročitajte na sajtu radionice Mjautoritet ili na njihovoj Fejsbuk stranici.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *