Promo

Predstavljamo vam blagodeti kućnog wellnessa

Predstavljamo vam kompaniju Marconio Whirlpool & SPA gde možete naći kompletnu opremu za svoj privatni relaksacioni kutak u okviru vašeg doma.

Nakon napornog radnog dana, stresova koji su nezaobilazan deo današnjice i brojnih nepredviđenih sitnih problema koji nas sputavaju, opuštanje u kućnom wellnessu kreiranom po sopstvenim željama i životnom stilu pruža vam doživljaj vrhunskog hedonizma.

marconio-wellness-Slika 1
Klikom na sliku pogledajte koji wellness sadržaji mogu biti deo vaše svakodnevnice

Odlasci na wellness tretmane u zadnih nekoliko godina postali su već standardni način rešavanja nagomilanog stresa i relaksacija nakon naporne nedelje. Neka vaše kupatilo dobije višefunkcionalnu ulogu. Kreirajte prostor koji će zadovoljiti sva vaša čula uz pomoć stručnog tima kompanije Marconio Whirlpool & SPA.

Poenta i prednost kućnog wellnessa je da se na prostoru od samo nekoliko kvadratnih metara mogu naći svi neophodni sadržaji kako ne biste morali gubiti novac i vreme odlazeći u javne SPA centre. Takođe vašu intimu delite samo sa vama dragim osobama, dok je higijena na najvišem mogućem nivou. Ovaj koncept ima bitnu ulogu i za vaše zdravlje.

Međutim pre nego što počnete da razmišljate o bilo čemu naš predlog je da posetite Marconio Sinergy Wellness. To je naš SPA centar koji je delo ruku naših radnika od wellness sadržaja do enterijerskih detalja, u kome se nalaze svi relevantni wellness sadržaji.

marconio-wellness Slika 2
Klikom na sliku pogledajte kako izgleda projekat Marconio Wellness Club, a otvaranje je planirano za drugu polovinu maja. Svakako, dobrodošli ste da pogledate napredak našeg projekta koji je u završnoj fazi.

www.marconio.com

Pogledajte i kojih su to 5 proizvoda za užitak u vašem domu:

5 proizvoda za idealni užitak u vašem domu

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *