Sajam će se održati 26. novembra sa početkom u 12 časova
Dešavanja, Studentsko ćoše

Uložite u svoje kadrove na vreme: Četvrti sajam stipendija 26. novembra na Građevinskom fakultetu

Studenti ove visokoškolske ustanove imaće priliku da u razgovoru sa kompanijama učesnicama dođu do stipendija koje se trenutno nude.

U subotu, 26. novembra, na Građevinskom fakultetu u Beogradu održaće se četvrti po redu Sajam stipendija, koji organizuju Studentski parlament Građevinskog fakulteta i organizacija IACES.

Uz pokroviteljstvo Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i sa početkom u 12 časova, Sajam će biti održan u Svečanoj sali ove visokoškolske stanove, gde će svaka kompanija učesnica imati obezbeđen štand.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane studente Građevinskog fakulteta u Beogradu da 26. novembra iskoriste šansu koja im se pruža i u razgovoru sa kompanijama učesnicama dođu do stipendija koje se nude.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu; Foto: Wikipedia user Novakno1

Poziv kompanijama za učešće na Sajmu

Zamisao Sajma je da kompanije stipendiraju studente Građevinskog fakulteta i da na taj način ulažu u svoje kadrove na vreme, a istovremeno da poboljšavaju ekonomski položaj studenata i obezbeđuju sigurno zaposlenje nakon fakulteta.

Kompanije koje su zainteresovane za učešće treba da popune Google formular koji se nalazi na ovom linku. Formular ima za cilj da u najkraćem predstavi kompaniju i prikaže broj i strukturu stipendija koje kompanija planira da ponudi studentima Građevinskog fakulteta.

Tako popunjen obrazac biće postavljen na sajt fakulteta, kao i na društvene mreže, kako bi se studenti blagovremeno informisali o kompanijama i broju stipendija, navodi se u saopštenju organizatora Sajma.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *