Rasveta

Unikatna lampa domaćih dizajnera inspirisana muzikom Earthe Kitt

Tim koji stoji iza beogradskog brenda pina & pastél plasirali su novi proizvod koji pleni pažnju istančanim detaljima i preciznim filigranskim radom.

Eartha Lamp je unikatna lampa koja je dobila ime po Earthi Kitt, američkoj pevačici, poznatoj po veoma karakterističnom stilu pevanja i njenim pesmama iz 1953. – C’est si bon, kao i dan danas popularan hit božićne muzike Santa Baby. „Slušali smo njenu muziku danima dok smo je izrađivali pa je zaslužila da dobije ime po njoj“, kažu dizajneri iz pina & pastél o čijem stočiću koji je nastao od recikliranog parčeta gvožđa, ranije pisali.

Pogledajte kako je pravljena ova lampa:

 

Abažur lampe je ručno pleten dok je metalni okvir specijalno izrađen za ovaj model.

Lampa je kompletno ručni rad od metalnog okvira specijalno izrađenog za ovaj model, preko ručno pletenog abažura, do drvenog postolja i najsitnijih detalja. Inspiracija je proistekla iz prirode u vidu elegantno stilizovane siluete starog čvornovatog drveta, dok s druge strane imamo moderni oblik abažura sa snažnom konstrukcijom ravnih linija i izradu u kvalitetnom drvetu divlje trešnje. Spoj modernog i prirode, uz pozadinsku muziku Earthe Kitt, načinili su ovu unikatnu lampu moćnom i dugovečnom.

Sviđa vam se ova unikatna lampa? Možete ga kupiti ovde.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *