Plivajte iznad krokodila, slonova i nilskih konja
Svetski projekti

Vagoni voza iz 1950-tih postaju butik hotel postavljen iznad reke

U nesvakidašnjem bazenu u ravni pruge plivaće gosti koje će pozdravljati krokodili, nilski konji i slonovi koji se brčkaju u reci ispod. 

Novi butik hotel u Južnoj Africi praviće se od starih železničkih vagona koji će nakon adaptacije biti pretvoreni u luksuzne sobe postavljene iznad reke Sabie. Od vagona iz pedesetih godina prošlog veka nastaće 31. raskošna soba, a svaka od njih će biti dekorisana tako da predstavlja lokalnu kulturu.

7 soba biće smešteno tačno iznad reke

Kruger Shalati biće postavljen na mestu gde je inače ovaj voz nekada stajao tokom noći – tačno iznad reke.

Butik hotel će se zvati Kruger Shalati, po Nacionalnom parku Kruger kojem su prve posete dozvoljene početkom dvadesetih godina prošlog veka.

Kruger Shalati biće postavljen na mestu gde je inače ovaj voz nekada stajao tokom noći, s tim što će 7 soba biti iznad reke, a 24 sobe na „suvom“. Pogađate odmah koje će biti skuplje za bukiranje.

„Prostrane vagonske sobe zahvaljujući velikim staklenim površinama omogućavaju veličanstven pogled na reku Sabie, dok voz u isto vreme slavi afrički dizajn koji je ostvaren saradnjom s lokalnim umetnicima i zanatlijama. Visoko iznad reke, u ravni pruge, gosti će moći da plivaju u nesvakidašnjem bazenu koje će pozdravljati krokodili, nilski konji i slonovi koji se brčkaju u reci ispod”, pišu iz dizajnerskog tima.

Sobe će biti uređenje u stilu Južne Afrike
Sobe će biti uređenje u stilu Južne Afrike
Veliki stakleni okviri pružaće sjajan pogled na reku
Veliki stakleni okviri pružaće sjajan pogled na reku

Ovaj nesvakidašnji butik hotel će ugostiti svoje prve goste u septembru 2020.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *