Izdvojeno, Nameštaj i oprema

16 najluđih detalja sa Sajma nameštaja u Milanu

Pijana garnitura, vaza na struju, bazeni od ogledala samo su neke od stvari koje će izazvati osmeh na vašem licu.

Sajam nameštaja u Milanu nije samo prilika da se izlože najnoviji dnevni boravci, spavaće ili dečije sobe, već i da se pokažu zanimljivi noviteti iz oblasti dekoracije u uređenju enterijera. Sledeći proizvodi su toliko interesantni da ćete pre poželeti ovako nešto u svojem domu nego najmoderniju sofu ili fotelju. Pogledajte i zašto!

16. Struja i voda

https://www.instagram.com/p/BSyCXSpDD8A/?taken-by=gradnja

Ova Flosova svetiljka zapravo je vaza za cveće. Nije da smo fanovi kombinovanja struje i vode ali u pitanju je renomirana italijanska kompanija za proizvodnju rasvete, tako da ne bi trebalo da dođe ko kurcšlusa.

15. Gorila na sofi

Kare nas je oduševio svojim životinjskim motivima na svom štandu. Pored ove dominantne gorile, na štandu smo videli sove i leoparde kao i razne druge živuljke koje su u trendu.

14. Pijana garnitura

https://www.instagram.com/p/BSfzSAIDzFa/?taken-by=gradnja

Dodirom na dugme daljinskog upravljača, ova garnitura počinje da se podiže i spušta. Ne koristiti je s alkoholnim pićima!

13. Sedenje na parama

Ukoliko niste bogati a želite da se priča o vama kako „sedite na parama“, onda nabavite ovu Kareovu hoklicu izrađenu od naslaganih novčanica dolara. Podrazumeva se da novčanice nisu prave… Mada, nismo proveravali.

12. Trava umesto TV-a

Šta će vam televizor?! Bolje gledajte kako napreduju vaše biljke…

11. Uspavana lepotica

Magniflex zna kako se radi posao. Staviš lepoticu koja se pravi da spava na udobnim dušecima i štand će preplaviti kupci. A možda je i stvarno zaspala…

10. Pazi, voda!

Dedon je izložio svoju kolekciju outdoor nameštaja na veoma malom ali atraktivnom štandu koji je vizuelno povećan ogledalima. Ogledala su postavljena i na pod a preko njih su polepljene trake pa je stvoren utisak bazena s vodom. Sjajna ideja!

9. Slika od svetla

https://www.instagram.com/p/BSyCnBLBNgM/?taken-by=igorconic

Ovo je nova vrsta umetnosti. Na platnu nema ničega sem senke koju pravi svetlost koja se prelama kroz sočivo.

8. Životinje u stanove!

Keramika u obliku primata potpuno nas opčinila! A i ova ruka koja interveniše od gore…

7. Fensi kukavica

Ovaj sat nije samo sjajan zbog svog kubičnog izgleda već i zbog jedinstvenog retro detalja – kukavice! Eto je u prorezu prve kocke – čeka na pun sat. Mi nismo dočekali…

6. Sofa od lišća

Volite prirodne materijale? Šta kažete na ovu tapaciranu sofu od lišća? Zapravo, ovo je prorez u koju možete da ubacite koju god sliku želite.

5. Lude krave

Manooi je odlučio da je najbolji način da privuku posetioce na svoj štand tako što će na ulazu staviti svetleću kravu koja hoda po plafona. Očigledno su uspeli u tome…

4. Varka za oči

https://www.instagram.com/p/BSyCz0BBf4G/?taken-by=igorconic

Ako posmatrate ovu scenu iz pravog ugla, sa perspektivom je sve uredu. Međutim, kada se pomerite u stranu, stvari postaju čudne. Pravi primer anamorfoze!

3. Luster od lala

Proleće je i lale su svugde oko nas. Čak i na plafonu među lusterima…

2. Mišja rasveta

Šta vam treba više od rasvete u vašoj sobi od ovog simpatičnog miša sa sijalicom? Obratite pažnju i na majmunče u pozadini…

1. Hipnotišuća rasveta

https://www.facebook.com/igor.conic/posts/10155153631518350?pnref=story

Arturo Alvarez je na zid okačio žičanu skulpturu, a na plafon sijalicu koja se klati. Rezultat je ova hipnotišuća pojava.

Bonus: Sandale Stiva Džobsa

https://www.instagram.com/p/BSgNJCDBN_9/?taken-by=igorconic

Šta rade stare sandale Stiva Džobsa na sajmu nameštaja? Pročitajte više ovde.

Srodni članci na portalu Gradnja.rs:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *