Čuveni danski arhitekta pojavio se u petoj epizodi osmog serijala; Foto: HBO
Aktuelno

Arhitekta Bjarke Ingels pojavio se u poslednjoj sezoni Igre prestola

Danski arhitekta Bjarke Ingels, osnivač studija BIG, pridružio se ekipi glumaca Igre prestola na snimanju poslednjih epizoda velikog televizijskog hita.

Ingels je objavio sliku na Instagramu na kojoj se vidi kako potpuno obučen u kostim nazdravlja sa danskim glumcem Nikolajem Koster-Voldoom, koji tumači lik Džejmija Lanistera u legendarnoj HBO seriji Igra prestola.

On je uz sliku napisao „Kicking it in Kings Landing“ i čekirao se u Kraljevoj luci u Vesterosu, poznatoj lokaciji iz serije koja je uglavnom snimana u Dubrovniku.

Po svemu sudeći, Nikolaj je omogućio čuvenom danskom arhitekti da dođe na snimanje poslednjih epizoda legendarne serije ali i da se u njoj pojavi. Naime, Bjarke je objavio da se on pojavljuje u petoj epizodi osme sezone, i to u pozadini kao statista. Oštro arhitektonsko oko bi moglo da ga spazi u gužvi, pa ako želite možete premotati ovu epizodu Igre prestola i uočiti čuvenog danskog arhitektu.

„Ajde par nek Cersei padne!“ – Bjarke Ingels i Džejmi Lanister; Foto: Instagram

Bjarke je objavio da se on pojavljuje u petoj epizodi osme sezone, i to u pozadini kao statista.

Ingels je lični prijatelj Nikolaja, i očito je veliki fan Igre prestola, piše Dezeen. Govoreći za Vogue, danski glumac rekao je da „Bjarke zna više o Igri prestola od bilo koga drugog koga ja znam.“

Prijateljstvo glumca i arhitekte je dobro poznato, a njih dvojica su se često međusobno pominjali u štampi. Ingels je izjavio za Wired da mu je Nikolaj dao savete kako da se bori sa slavom i armijom obožavalaca koji žele da se slikaju s njim. Takođe, kako je to zapazio Vice, njih dvojica su se zajedno pojavili na Game of Thrones zabavi u 2016. godini.

Ingels koji je osnovao BIG 2005. godine, trenutno projektuje Two World Trade Centre u Njujorku, priobalje Bruklina, a zajedno sa Tomasom Hitervickom radi i na novoj centrali Gugla u Kaliforniji.

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *