Nameštaj i oprema

Nemojte je gristi! Čokolada napravljena od betona

Nije napravljena za jelo, već za večnost!

Beton se odavno ne koristi samo za pravljenje greda, stubova i ostalih konstruktivnih građevinskih elemenata već se često nađe i u recepturi za pravljenje kućnih dodataka poput zvučnika, punjača za telefona ili rasvete koji, pored toga što sjajno izgledaju, i traju zauvek. Novost na tržištu je čokolada od betona, ali ona nije napravljena za jelo već da spase vašu radnu ploču od progorevanja.

Podmetač je napravljen od laganog betona, a poseban izazov bio je napraviti kalup koji će dozvoliti formiranje oblika table čokolade sa sedam redova.

 

Kao što smo tu u prošlom video-snimku slikovito pokazali, radne ploče ne mogu da izdrže da se na njih direktno stave vruće šerpe već vam je potreban podmetač. Ukoliko želite jedan drugačiji podmetač koji će na najbolji način predstaviti vašu struku, razmislite o ovom proizvodu od betona koji je oblikovan tako da izgleda kao tabla čokolade. I to u jestivo braon boji!

Čokolada koja se ne topi

Nemačka firma Korn produkte pravi razne kuhinjske dodatke od betona kao što su slanici, pregrade za jaja, poklopci za flaše i svašta nešto drugo. Njihov najnoviji proizvod je podmetač za vruće šerpe i tiganje, a pošto nije napravljen od kakaoa nego od betona, ova čokolada ne može da se otopi.

Podmetač je napravljen od laganog betona a poseban izazov bio je napraviti kalup koji će dozvoliti formiranje oblika table čokolade sa sedam redova. Ipak, u tome su uspeli i ona zaista izgleda verno.

Bolje je nemojte gristi!

Betonski podmetač u obliku čokolade prodaje se po ceni od 14,90 evra. Ova „čokolada“ bi išla sjajno s aparatom za kafu od betona.

Foto: Korn produkte 

Kada ste već ovde, pročitajte i ovo:

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *