Aktuelno

Kako do nekretnina i investicija

Sedmi Međunarodni sajam nekretnina i investicija BelRE biće održan 29. i 30. oktobra na Beogradskom sajmu, a okupiće domaće i strane investitore, graditelje, projektante i konsultante.

– Verujemo da je ovo pravi trenutak za povratak BelRE-a na Beogradski sajam, jer je tržište nekretnina u Srbiji prepuno potencijala za razvoj. Strani investitori se polako okreću Srbiji i našem regionu, jer su ovo tržišta na kojima postoji veliki nedostatak kvadrata, a to je siguran izvor profita – izjavio je Miloš Rajić, direktor kompanije „Dynamic Communications Group“ koja je organizator ovog sajma.

U Beogradu ima tri puta manje poslovnog prostora nego u Budimpešti, Bukureštu i Zagrebu, tri puta manje komercijalnog i magacinskog, a i stambeni prostor nam nedostaje, s obzirom da ima oko 20.000 registrovanih podstanara. Van Beograda trenutno je najaktuelnija izgradnja maloprodajnih parkova i tržnih centara, kao i magacinskog prostora duž Koridora 10, navedeno je u saopštenju organizatora sajma.

Organizacioni tim sajma BelRE će se predstaviti sledeće nedelje na sajmu nekretnina i investicija EIRE u Milanu, kako bi promovisali predstojeću manifestaciju i obezbedili što veći broj stranih investitora i posetilaca.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *