Početak konferencije BuildUp 2022 zakazan je za 9 časova
Dešavanja

Sve spremno za početak: Konferencija BuildUp 2022 startuje u 9 časova

Predavanja i panel diskusije u kojima će učestvovati preko 20 domaćih stručnjaka moći ćete da pratite i preko YouTubea. 

Druga po redu konferencija u organizaciji portala Gradnja – BuildUp 2022: Powered by TECE, koja se ove godine održava pod sloganom „Održivo jer je neizdrživo“, počeće u sredu, 16. novembra, u 9 časova u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu (Uzun Mirkova 1)

Organizovana sa ciljem da na jednom mestu okupi vodeće stručnjake iz sveta arhitekture i građevinarstva, BuildUp konferencija je jedinstvena prilika da iz prve ruke čujete kako da se izborite sa brojnim izazovima u arhitekturi u turbulentnim i neizvesnim vremenima koja nam predstoje.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Preko 20 stručnjaka podeliće svoja iskustva iz domena održive arhitekture, gradnje i poslovanja; Foto: Gradnja.rs

Pratite konferenciju na YouTubeu

Budući da su sve ulaznice za konferenciju rasprodate, predavanja i panel diskusije možete pratiti preko prenosa na YouTubeu.

Kotizacija za Live Stream iznosi 2.000 dinara + PDV, a vašu kartu za onlajn prenos možete rezervisati popunjavanjem formulara.

Program konferencije

Konferencija BuildUp 2022: Powered by TECE okupiće preko 20 domaćih stručnjaka koji će podeliti svoja iskustva i rešenja iz domena održive gradnje i poslovanja.

U fokusu predavanja i stručnih diskusija biće regeneracija starih zdanja, održivost i fleksibilnost poslovnih prostora, izazovi zapošljavanja u građevinskoj industriji, ali i pitanje energetske efikasnosti porodičnih kuća.

Program konferencije odvijaće se prema sledećoj satnici:

Program konferencije možete pogledati ili preuzeti i u PDF formatu na ovom linku.

Sponzori

Organizaciju konferencije podržale su kompanije TECE, EuroDOM, Alumil, Tarkett, Herz, JAF, Impact Acoustic, Hörmann, Graphisoft Archicad i Peštan, dok su prijatelji događaja PROSTORIA i LAVAZZA.

Sve na jednom mestu

Više informacija o konferenciji BuildUp 2022: Powered by TECE, predavačima i panelistima možete pronaći na adresi www.buildup.rs.

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *