Aktuelno

Tikkurila otvorila Color Studio u Beogradu i Novom Sadu

Treba vam besplatna stručna pomoć u vezi s uređenjem doma ili želite da se upoznate s tehničkim karakteristikama proizvoda? Color Studio je pravo mesto za vas!

Kompanija Tikkurila otvorila je nedavno u Beogradu i Novom Sadu Color Studio čiji je glavni cilj da se profesionalci i potrošači na kvalitetan i kreativan način upoznaju sa svim tehničkim karakteristikama, prednostima i načinima primene proizvoda za upotrebu u okviru dekorativnog i građevinskog programa.

tikkurila-color-studio-1
Sa otvaranja Color Studija u Novom Sadu

Color Studio ponudio je u i mogućnost svakodnevnog savetovanja sa arhitektom od 9-17h.

Color Studio je mesto gde potrošač može da dođe po savet arhitekte, besplatno, svakodnevno, bez zakazivanja. Ne samo da može da se posavetuje, već je u mogućnosti da na licu mesta pokaže kako izgleda određena boja pod različitim vrstama svetla, kako se nanosi na zidove, pogleda izbor tapeta, rešenja za dečije sobe, kancelarije, sve prostorije u domu.

https://www.instagram.com/p/BHhYJYWhpu7/?taken-by=igorconic

Arhitekta je na raspolaganju za sva pitanja koja se tiču uređenja enterijera i eksterijera, dobijanje idejnog rešenja, isprobavanje i kupovinu boja i materijala, kao i preporuku za majstora.

Color Studio i trening centar nalazi se na Novom Beogradu i otvoren je u saradnji sa Roma Company dok je u Novom Sadu Color Studio realizovan sa firmom Cosmos Color.

Interesuje vas kako se pravilno kreči? Pročitajte ovde.

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

Ostavite odgovor

Obavezna polja *