Enterijeri

Transformacija broda u butik hotel za goste željne avanture

Usidren u prvom plutajućem parku u Londonu, Boathouse je novi hotel koji je namenjen gostima sa istančanim ukusom za dizajn.

Boathouse je osmišljen kao hotel sa jednom spavaćom sobom, s tim što fleksibilan prostor u skandinavskom dizajnu omogućava da na brodu odsedne i do četiri osobe, tako što se dnevni boravak lako transformiše u dodatnu spavaću sobu. Boraveći na ovom brodu možete angažovati i privatnog kapetana, kao i kuvara, zatim i instruktora joge, ali se možete i uputiti u istraživanje grada koristeći bicikle koji su parkirani na palubi.

The Boathouse London su u saradnji sa kompanijom Made.com kreirali neobičan hotel usidren na trgu Merchant u zapadnom Londonu, piše Contemporist.

Enterijer broda, izveden u skandinavskom stilu, kojim dominira drvo, dizajnirala je Kate Hanton.

Na prelazu između relativno prostrane kuhinje, otvorenog koncepta i ušuškanog dnevnog boravka, nalazi se peć na drva, koja pruža prijatnu i toplu atmosferu i tokom hladnih londonskih dana.

Uski hodnik vodi ka spavaćoj sobi i kupatilu, koje osim tuš kabine ima i kadu u kojoj se možete potpuno opustiti.

Prostrana paluba broda, koji je dugačak 18 metara, opremljena je masivnim trpezarijskim stolom koji može da ugosti veći broj ljudi nego u smeštajnom delu, tako da se ovde mogu organizovati i proslave.

Foto: The Boathouse London

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *