Dešavanja, Studentsko ćoše

Kineska četvrt: Izložba radova studenata arhitekture za kultnu lokaciju u Novom Sadu

Izložba će biti postavljena u četvrtak, 21.juna, od 18h, u prostorijama Manual muzeja zaboravljenih umetnosti, u Kineskoj četvrti.

Organizacioni tim poziva sve zainteresovane na jednodnevni događaj-izložbu Kineska četvrt, u okviru kojeg će biti predstavljeni rezultati rada istoimenog studio-projekta, realizovanog tokom 2017/2018 godine, na predmetima Arhitektonsko projektovanje 1, Urbanističko projektovanje 1 i Arhitektonsko projektovanje 2, uz podršku Manual muzeja zaboravljenih umetnosti (M.F.A.M.).

Čitav projekat postavljen je u središte aktuelnih kulturnih i urbanih politika grada, koje intenzivno razmatraju i eksploatišu prostor Kineske četvrti.

Čitav projekat postavljen je u središte aktuelnih kulturnih i urbanih politika grada, koje intenzivno razmatraju i eksploatišu prostor Kineske četvrti. Upravo zato, kreativno istraživanje i rad studenata oslonjeno je na relevantne razvojne procese kulture i društva, aktuelne arhitektonske i urbane strategije, potrebe institucionalne i alternativne kulturne scene, sadašnje i buduće korisnike- privrednike i kreativne radnike, a u cilju kreiranja i predstavljanja prostornih intervencija osetljivih na jedinstveni karakter i ambijentalne vrednosti prostora.

Izložba će biti postavljena u četvrtak, 21.juna, od 18h, u prostorijama Manual muzeja zaboravljenih umetnosti, u Kineskoj četvrti u Novom Sadu.

 

Kad ste već ovde…

Srodni tekstovi

PRIJAVI SE NA NEWSLETTER

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Оставите одговор

Obavezna polja *