Korisnicima sajta za oglašavanje nekretnina 4zida.rs od sada je dostupan servis Novogradnja
Promo

Prvi put na tržištu nekretnina novogradnja na jednom mestu

Jednostavniji, brži i sigurniji izbor novog stana, dok “lopata još nije zabodena”

Izgradnja stanova u prvih šest meseci 2018. porasla je za 39,2 odsto u odnosu na isti period prošle godine, što ukazuje na značajan rast interesovanja kupaca za novogradnju. Po prvi put u Srbiji, svi oni mogu na jednom mestu da pronađu ponudu novih stanova, kao i onih koji su u izgradnji.

Korisnicima sajta za oglašavanje nekretnina 4zida.rs od sada je dostupan servis Novogradnja, koji će unaprediti prezentaciju i pretragu objekata detaljnim pregledom za sada 35 projekata u tri grada – Beogradu, Novom Sadu i Subotici.

Za sada je dostupno 35 projekata u tri grada – Beogradu, Novom Sadu i Subotici.

„Ono što razlikuje ovaj proizvod od drugih na tržištu jeste kvalitet informacija. Takođe, postoji i opis o investitoru, sa referentnom listom prethodno završenih projekata, što pozitivno utiče na stepen poverenja i sigurnost kupaca. Ovo je važno jer se kupci često odlučuju za neku nekretninu još dok „lopata nije zabodena“. Osim što su prezentacije sadržajne i moderno dizajnirane, prilagođene su prikazu na mobilnim uređajima, što je važno jer blizu 70% posete našem sajtu dolazi upravo sa mobilnih“, kaže Stefan Marković, direktor sajta 4zida.

Zahvaljujući ovoj inovaciji, sada su dostupni rokovi za završetak radova, broj i struktura stambenih jedinica sa nacrtima, materijali koji se koriste u izgradnji (u pojedinim prezentacijama), informacije o investitoru, kao i ažurni podaci o statusu prodatih stanova u ponudi.

Prezentacije, koje će se u narednom periodu dodatno dopunjavati, davaće i sliku o celom stambenom kompleksu, sa podacima važnim za svakodnevni život u naselju, kao što su npr. blizina škola, vrtića, trgovinskih objekata… Tu su i detaljni podaci o lokaciji, sa prikazom na mapi, infrastruktura i linije gradskog prevoza.

Homsters rešenje

„Ovaj servis, osim u Srbiji, pokazao se kao uspešan u Ukrajini, Mađarskoj, Kazahstanu, Turskoj, Rusiji i UAE, tako da smo od partnerske firme Homsters dobili know-how, na osnovu iskustva na inostranim tržištima. Tako sada imamo proizvod koji nastoji da prema izgledu i korisnosti bude poput Airbnb, Booking i drugih relevantnih sajtova“, zaključuje Marković.

Oglasnik za nekretnine 4zida je najbrže rastući oglasnik za nekretnine i deo je Infostud grupe, jedne od vodećih internet kompanija u Srbiji.

Kad ste već ovde…

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

1 komentar

  1. Đorđe

    Pa baš i nije neki kvalitet informacija. Npr. Green Hill je na potpuno pogrešnoj lokaciji označen.

Ostavite odgovor

Obavezna polja *