Swissôtel u centru Kopaonika; Foto: TRECO
Aktuelno

Francuski Accor gradi na Kopaoniku luksuzni dizajnerski hotel Swissôtel

Hotel će se nalaziti u samom centru Kopaonika, na pešačkoj udaljenosti od žičara, a imaće u ponudi 175 soba i apartmana, kao i selekciju raznovrsnih sadržaja. 

Francuska multinacionalna ugostiteljska kompanija Accor, jedna od vodećih svetskih hotelijerskih grupacija, širi svoj portfolio premijum brendova u jugoistočnoj Evropi potpisivanjem ugovora o otvaranju Swissôtela Kopaonik na najvećem planinskom masivu u Srbiji.

U partnerstvu s kompanijom KOP2020 d.o.o. hotel će prve goste primiti za zimsku sezonu 2024/2025. godine, navode iz Accora i dodaju da će novoizgrađeni objekat nuditi 175 soba i apartmana, selekciju restorana, cigar bar, spa i velnes zonu, konferencijski prostor i skijašnicu.

Pročitajte još na Gradnja.rs:

Sve sobe i apartmani biće luksuzno opremljene; Foto: Accor

Izuzetna lokacija i luksuzni dizajn

Kako je objašnjeno, hotelski objekat će se nalaziti u samom centru Kopaonika, pored skijaškog centra, na pešačkoj udaljenosti od žičara.

„Srbija je jedan od skrivenih dragulja jugoistočne Evrope. Uz neverovatnu prirodu i kulturu, pravo je blago, koje će otkriti putnici iz regije i cele Evrope. U isto vreme, Kopaonik je omiljena destinacija za srpske ljubitelje skijanja koji traže vrhunsku uslugu. Oduševljeni smo što možemo dovesti naš brend, Swissôtel, na ovo spektakularno odredište pružajući gostima zaista prvoklasno iskustvo zahvaljujući lokaciji hotela, luksuznom dizajnu i njegovoj posvećenosti prirodnom okruženju“ – rekla je Dilek Sezer, direktorka razvoja u South Eastern Europe Accor.

„Uverena sam da će prirodan krajolik koji oduzima dah, u kombinaciji sa savremenom vitalnošću Swissôtela, doneti novi kvalitet putnicima koji posećuju Kopaonik“  – dodala je Sezer.

Novoizgrađeni objekat imaće 175 soba i apartmana; Foto: Accor

Hotel će prve goste primiti za zimsku sezonu 2024/2025. godine.

„Saradnja sa svetskim liderom u hotelijerstvu daje nam neverovatne mogućnosti za razvoj premijum hotelskih usluga u Srbiji. Pružajući gostima vrhunski standard, čvrsto verujemo da će se mnogi novi putnici odlučiti da otkriju neverovatnu prirodu i kulturu Srbije“ – istakao je Momčilo Đuričić iz KOP2020 doo.

Accor je jedna od vodećih svetskih ugostiteljskih grupacija koja obuhvata više od 5.300 nekretnina i 10.000 ugostiteljskih objekata u 110 zemalja, dok je KOP2020 privatna kompanija za razvoj hotelskih ulaganja u Kopaonik.

Foto-galerija

Swissôtel u centru Kopaonika; Foto: TRECO
Swissôtel u centru Kopaonika; Foto: TRECO
Foto: Accor
Foto: Accor
Foto: Accor
Foto: Accor
Foto: Accor
Foto: Accor
Foto: Accor
Foto: Accor
Foto: Accor
Foto: Accor

Izabrali smo za vas...

Postani deo Gradnja zajednice

Najnovije vesti s našeg portala svakog petka u vašem sandučetu.

Srodni tekstovi

3 komentara

 1. Mikajlo

  Koja je lokacija tog novog hotela na Kopu? Pitam jer ne znam gde još ima mesta za objekat takvih gabarita…

  1. Pera

   Ne poznaješ ti onda Kopaonik dovoljno.

 2. miki

  jel ostalo još neko drvo na kopu?

Ostavite odgovor

Obavezna polja *